Werkgever

The future of recruitment is now…..

De belofte

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn zonder inspanning kandidaten te ontvangen die perfect aansluiten bij zowel de vacature als organisatie. Vervolgens ontplooit de nieuwe werknemer zich snel binnen de organisatie en biedt u ze maar al te graag een vast contract aan. Klinkt onmogelijk?

De match

Ons algoritme met artificial intelligence (AI) selecteert niet alleen op basis van data de juiste kandidaten uit databases. Het leert uw organisatie ook automatisch kennen zonder dat dit u tijd kost. U hoeft dus niet uw organisatie telkens weer uit te leggen aan een nieuwe recruiter. Met onze AI software ontvang u een eigen vaste recruiter doordat het zelflerende vermogen voor een steeds succesvollere match zal zorgen.

Aftersales

Na de succesvolle match gooien wij uw nieuwe werknemer natuurlijk niet in het diepe. Trainingsbureau Sollicitego zal tijdens hun Executive Career Program t.w.v. € 6.000,- een jaar lang uw werknemer intensief begeleiden. Hierdoor bindt u de werknemer langdurig aan uw organisatie.

Hierdoor worden uitdagingen tijdig opgemerkt en de werknemer in staat gesteld deze te tackelen. Het resultaat van deze investering is een snelle leercurve en grote betrokkenheid met u, de werkgever.

Investering

Wij, en gelukkig onze klanten ook, geloven in deze unieke aanpak. Daarom dragen wij samen met u het financiële risico van een bemiddeling.

Onze fee is inclusief het Executive Career Program en is verdeeld over de volgende staffel: 40% na 1 maand, 30% na 1 jaar dienstverband en tot slot 30% wanneer uw werknemer een vast dienstverband ontvangt. Wel zo helder!


Wenst u liever direct te investeren en af te zien van het Executive training program? Dan ontvangt u 20% korting.


Let's have ALGOrecruit do the work for you!